Informatie behandelingen

Beautysalon Bali Flower

Informatie behandelingen

 

Pedicure basis behandeling

 

  • een anamnese
  • desinfecteren van de voeten
  • nagels knippen
  • eventuele verdikte nagels dunner maken
  • nagelomgeving reinigen en verzorgen
  • behandelen van voetproblemen zoals eelt, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels
  • mechanisch afwerken nagels en eelt
  • inmasseren voetencreme

 

Alle instrumenten worden na de behandeling grondig gereinigd en gedesïnfecteerd volgens de Code voor de Voetverzorger.

 

Indien ik een mesje nodig heb om eelt te verwijderen wordt er per cliënt een nieuw mesje gebruikt en na de behandeling weggegooid.

 

 

Soak off gelnagels

 

Soak off gel is de nieuwste generatie gel!

 

Soak off gel is mooie dunne gel die direct op de natuurlijke nagel kan en is eenvoudig te verwijderen met aceton. Soak off gel biedt de duurzaamheid van gel, maar het geeft een natuurlijke nagellaklook maar blijft veel langer zitten dan de nagellak. Hoewel soak off gel versteviging voor de natuurlijke nagel biedt, is de gel niet zo verstevigend als hard gel. Broze nagels kunnen hierdoor sneller breken dan bij nagels van gel of acryl.

 

 

Cosmetische voetbehandeling

 

Wilt u voeten een keer heerlijk laten verwennen of heeft u heeft u last van droge voeten dan is een cosmetische voetbehandeling een aanraden.

 

Wat houdt een cosmetische voetbehandeling in? Met een cosmetische voetbehandeling krijgen u voeten o.a. een behandeling met een peeling en wordt een masker aangebracht. Na deze behandeling voelen uw voeten heerlijk en zacht aan! Een aanraden om er extra erbij te doen is de paraffinepakking.

 

Manicure

 

Heeft u last van droge handen/nagelriemen of wilt u handen een keer heerlijk laten verwennen dan is een manicure behandeling een aanraden.

 

Wat houdt een manicure behandeling in? Met een manicure behandeling krijgen u handen o.a. een behandeling met een peeling, wordt er een masker aangebracht, nagelriemen worden verzorgd. Het resultaat na deze behandeling zijn gehydrateerde, zijdezachte handen. Een aanraden om er extra erbij te doen is de paraffinepakking.

 

Paraffinepakking

 

Heeft u last van wintertenen of voeten, droge handen en voeten, kloven of reuma? Dan is een paraffinepakking echt iets voor u! De paraffinepakking is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel, verzacht de nagelriemen, hydrateert droge en beschadigde voeten en handen en verzacht pijnlijke spieren bij reuma. Kortom: de paraffinepakking is een weldaad voor de handen en voeten.

 

Hoe werkt een paraffinepakking? Eerst krijgen uw handen of voeten een peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt de hand/voetcreme ingemasseerd en dan breng ik de paraffine aan op de handen of voeten d.m.v. van een speciale spray. De paraffine stolt direct en de handen of voeten worden afgedekt met plastic met daar overheen badstof(hand)schoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 à 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de hand/voetcreme beter in de huid opgenomen worden. Als laatste wordt de paraffine verwijderd en het resultaat zijn gehydrateerde, zijdezachte handen of voeten.

 

Om nog langer van de paraffinepakking na te genieten is het belangrijk om de handen of voeten ook thuis goed te verzorgen met een goed verzorgende hand/voetcrème en nagelriemolie. Op deze manier heeft u nog langer plezier van het bereikte resultaat. Bij herhaaldelijk gebruik zult u merken dat uw handen en voeten zachter aanvoelen en verzorgder gaan uitzien.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved